Αικατερίνη Τζαμουράνη

qode interactive strata
Υποψήφιοι διδάκτορες

Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2019). Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  με εξειδίκευση στην μικροβιολογία  και βιοτεχνολογία επιτραπέζιων ελιών. Εν εξελίξει η διδακτορική διατριβή με θέμα «Αξιολόγηση της επίδρασης των γηγενών ζυμών στην τυπικότητα των ελληνικών οίνων» με επιβλέπουσα την επίκουρη καθηγήτρια Δημοπούλου Μαρία. Επιστημονικός συνεργάτης κατά τη διεξαγωγή των εργαστηριών «Μικροβιολογία Οίνου» και «Γενική Μικροβιολογία» 

Η Ερευνητική δραστηριότητα εστιάζεται: 

  • Στη μελέτη μικροοργανισμών του οίνου και την επίδρασή τους στην απόδοση των ζυμώσεων
  • Εφαρμογή τεχνικών μοριακής βιολογίας
  • Αλληλεπιδράσεις μεταξύ των διαφορετικών εναρκτήριων καλλιεργειών