Σε συνεργασία με την GAIA-Οινοποιητική το Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών προχώρησε στην καλλιέργεια λυκίσκου στον εύφορο κάμπο της Κωπαΐδας προκειμένου οι φοιτητές μας στο πλαίσια του εργαστηρίου «Βυνοποίηση – Ζυθοποίηση» να καλλιεργήσουν το δικό τους λυκίσκο.
Η εκπαιδευτική δραστηριότητα του Τμήματος περιλαμβάνει επισκέψεις σε ετήσια βάση σε οινοποιεία και ζυθοποιεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο πλαίσιο των εργαστήριων περιλαμβάνει επισκέψεις σε οινοποιεία & αμπελώνες στην περιοχή της Αττικής.