Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων (2020). Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών: «Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων», του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (2023). Στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής της εργασίας μελέτησε ένα ευρύ φάσμα δειγμάτων Ελληνικού καφέ με καινοτόμες μεθόδους αισθητηριακής ανάλυσης, και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο αισθητηριακής αξιολόγησης (Pangborn Sensory Science Symposium), στην Γαλλία τον Αύγουστο του 2023. Από τον Νοέμβριο του 2023, είναι υποψήφια διδάκτορας του τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και ποτών με θέμα διδακτορικής διατριβής «Οίνοι με χαμηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη: Μελέτη της γεύσης τους και συσχέτιση με τις προτιμήσεις των καταναλωτών, και τη σύστασή τους», και επιβλέπουσα την Επίκουρη Καθηγήτρια Ελισάβετ Κουσίση.