Απόφοιτος του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπότροφος της Ευρωπαικής ένωσης με Ευρωπαικό τίτλο σπουδών ‘’Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφή’’ από τα πανεπιστήμια Dublin Institute of Technology Ιρλανδία, University of Porto Πορτογαλία, KaHo Sint-Lieuven Βέλγιο και University of Anhalt Γερμανία. Πραγματοποίησε τη μεταπτυχιακή της διατριβή στο Εθνικό Ινστιτούτο Τροφίμων της Ιρλανδίας (Teagasc Food Research Centre) με αντικείμενο τη μοριακή μελέτη της ανάπτυξης ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά των μικροοργανισμών της τροφικής αλυσίδας. Πήρε μέρος στο ερευνητικό πρόγραμμα GLOBEFISH του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών (FAO , UN) στην Ρώμη όπου μελέτησε τον κίνδυνο των βαρέων μετάλλων στα ψάρια. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως επιστημονικό προσωπικό στην εταιρεία Eurofins Scientific στο Δουβλίνο και τα τελευταία 3 έτη εργάζεται ως επιστημονικό προσωπικο στο τμήμα Research and Innovation του Βιολογικού τμήματος της εταιρείας ΒΙΟΡΥΛ Χημική και Γεωργική Βιομηχανία, Έρευνα Α.Ε όπου μελετάται η ανάπτυξη φυσικών και καινοτόμων συστατικών για τις βιομηχανίες τροφίμων, οίνου και ποτών. Παράλληλα πραγματοποιεί τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο « Μελέτη της Βιομετατροπής του φερουλικού οξέος από επιλεγμένα γηγενή στελέχη ζυμομυκήτων απομονωμένα από Ελληνικούς Οίνους για την Παραγωγή Αρωματικών Ενώσεων με Βιομηχανικό Ενδιαφέρον», με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Επ. Καθηγήτρια Μαρία Δημοπούλου.