Απόφοιτη του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών στο ΤΕΙ Αθήνας (2017) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Οίνου και Ζύθου (κατεύθυνση Ζύθου) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (2020) με απόδοση χρηματικού βραβείου λόγω αριστείας. Κατέχει ερευνητική δραστηριότητα με συμμετοχή σε ερευνητικά προγραμματα, με εξειδίκευση στην μελέτη και την ανάλυση του αρωματικού προφίλ οίνων, ζύθων και ποτών με ενόργανη χημική ανάλυση, καθώς και στην ανάπτυξη αρωματικών ενώσεων με βιοχημικές και θερμικές διεργασίες. Η διδακτορική διατριβή της έχει θέμα: «Αξιολόγηση του οργανοληπτικού χαρακτήρα αποσταγμάτων με επίκεντρο τα αποστάγματα στέμφυλων: Σύγκριση διαφορετικών μεθόδων οργανοληπτικής αξιολόγησης και συσχέτιση με την χημική σύσταση των προϊόντων» με επιβλέπουσα την Επίκουρη Καθηγήτρια Ελισάβετ Κουσίση.