Καλλιέργεια αμπέλου
Το Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διαθέτει έναν αμπελώνα, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω καλλιεργούνται ποικιλίες Ασύρτικου & Σαββατιανού. Οι φοιτητές του Τμήματος στα πλαίσια του Εργαστηρίου Αμπελουργίας φροντίζουν τον αμπελώνα τους, με την καθοδήγηση των Εκπαιδευτικών.
Ανακαλύπτοντας το κρασί….
Οι φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, ως μελλοντικοί οινολόγοι, κάθε Σεπτέμβρη έχουν την δικιά τους γιορτή, όπου με γνώση, μεράκι, αγάπη και φαντασία δημιουργούν το δικό τους κρασί!
Συνδυάζοντας την φοιτητική τόλμη και την σύγχρονη γνώση…
Είναι ένα πεδίο μάθησης, συνεργασίας, σχεδιασμού και ομαδικότητας μαθαίνοντας να τεκμηριώνουν τα αποτελέσματα, να γιορτάζουν τις επιτυχίες, και να
αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες…
Από την αίθουσα διαλέξεων… στο ποτήρι σας.